Dutch Dare 66: Vrijheid

Eindelijk, eindelijk, kan ik het zeggen! Ik ben uitgenodigd om lid te worden van het Dutch Dares Team!!! Superleuk natuurlijk en ik kon ook meteen aan de slag!

Deze maand is de Dare: Vrijheid. Ik moest meteen denken aan Bevrijdingsdag, maar daar had ik al eens iets over gescrapt… Bovendien had ik ergens iets gehoord of gelezen over de Vrijheidstrein 2010. In 1995 heb ik met een aantal klasgenoten van de School voor Journalistiek een reportage gemaakt over de vorige Vrijheidstrein. En daaraan moet ik altijd denken als ik het nummer ‘Love Train‘ op de radio hoor. Als dat geen lay-out waard is!

Meteen nadat ik dit idee kreeg heb ik de dienstregeling geraadpleegd om te kijken of het haalbaar was om op het station een foto van de huidige Vrijheidstrein te maken. Dat bleek niet alleen haalbaar, ik kon er zelfs mee naar Zwolle reizen (op een dag dat ik daar toevallig moest zijn)!

NB. ‘Heleen’ in de journaling is schoolvriendin Heleen, niet oud-collega Heleen. Ik denk dat ik nog wat nadere informatie op de achterkant van de lay-out ga schrijven ;-).

Kijk op de Dutch Dares blog naar wat de andere meiden met deze challenge hebben gedaan!!!

6 thoughts on “Dutch Dare 66: Vrijheid

  1. Wat een originele layout Marsha! Je hebt echt een leuke draai aan het onderwerp gegeven!

    Groetjes en tot snel, Margriet.

  2. Wat een mooie layout om mee te starten bij het Dutch Dares team.

    Gefeliciteerd en veel succes.

Comments are closed.