Even geduld a.u.b.

Gisteren mocht ik van de partij zijn op een leuk verjaardagsfeestje in Rotterdam. Onder leiding van Regina hebben we een mini-album in een doos gemaakt met het thema ‘Ik houd van Holland’. Die van mij is nagenoeg af, maar er zitten nog geen foto’s in, dus de binnenkant houd ik nog even voor mezelf.

Toen ik gisteravond moe maar voldaan thuis werd afgeleverd, stond er een bekende envelop op mij te wachten:

Het is een van de 90 enveloppen die mijn broer op Hemelvaartsdag bij mij heeft opgehaald. Ik ken de inhoud goed, want ik hem ‘m zelf ontworpen, gesneden met de Silhouette, (waarschijnlijk) bijgesneden, gerild en gevouwen, voorzien van een wikkeltje en in de envelop gestopt. Ik zal ‘m deze week onthullen, maar eerst moeten alle enveloppen bij de geadresseerden zijn aangekomen en dat duurt denk ik nog wel een paar dagen…

Vandaag hadden we weer een bijeenkomst voor het Piens Album Track. Ook daar kan ik voorlopig niks van laten zien, hooguit een pizzadoos… Maar ik heb meer gescrapt van de week en woensdag komt er een nieuwe schets op het Dutch Dares-blog. Daarom tot besluit nog maar een sneak:

One thought on “Even geduld a.u.b.

  1. Haha wat een gek idee om je zelfontworpen kaart per post te ontvangen… en dan kan je hem nog steeds niet laten zien! Ik heb de eer gehad om hem van tevoren al te zien, ik vond het een klapstuk. Goed gedaan!

Comments are closed.