Korte metten

Allereerst bedankt voor alle positieve reacties op de trouwkaart! Het duurde even voor ik ‘m kon delen omdat er genodigden waren die een lege envelop hadden ontvangen. Niet omdat ik was vergeten er een kaart in te doen of omdat ik de envelop niet goed had dichtgeplakt, maar omdat de mooie (lees: dure) vellum enveloppen die mijn broer had uitgezocht aan de randen waren opengebarsten tijdens de verzending! Tja…

Gisteren had ik eindelijk weer eens een vrije dag! Binnenkort heb ik er daar trouwens meer van: ik heb mijn contract bij mijn huidige werkgever opgezegd. Dus… heb je een opdracht (trouwkaarten, iemand?!) of weet je een leuke baan voor mij, dan houd ik me aanbevolen!

Deze vrije dag heb ik in elk geval nuttig doorgebracht met het scrappen van de komende Dutch Dare:

… en met het korte metten maken met de laatste ‘organize’ loodjes in Liesbeths splinternieuwe scrapkelder. Ik denk dat we de eettafel de volgende keer voor gezien houden en in de kelder gaan scrappen!

De nieuwe Dare komt overigens vanavond online. Doe je mee?!

3 thoughts on “Korte metten

  1. Jeetje.., je werk opgezegd !! Tja.., als ze nu ergens twee mensen nodig hebben dan hou ik me ook aanbevolen ! Ook ik ben nog steeds werkzoekende….

    De nieuwe dare !! Ben nieuwsgierig wat iedereen gemaakt heeft !!

    Groetjes, Natasja.

  2. Hé Marsha! Bespeur ik daar een stukje Twents??????

    Hoop dat je gauw werk vindt dat bij je past! Succes met zoeken!

  3. Nou Marsha we zijn inderdaad flink opgeschoten… ik heb inmiddels mappen e.d. om papieren in op te bergen. Volgende keer scrappen we beneden! Ontzettend bedankt voor je hulp…

Comments are closed.