Clipje!

Ik heb al eens eerder iets geschreven over SundayMoon. Daan, de zanger/pianist/componist/arrangeur/tekstschrijver, is een oud-collega en donderdagavond ben ik naar zijn eindpresentatie op het conservatorium geweest. Natuurlijk zong(en) hij (en Femke) weer de sterren van de hemel en het verbaasde me dan ook niet dat Daan na afloop met een 8 werd beoordeeld.

Een van de dingen die de genodigden te zien kregen was de videoclip van SundayMoon. Die had ik natuurlijk al lang een keer gezien… maar tot mijn schaamte nog niet met jullie gedeeld. Dus… ter ere van Daan en zijn prachtige band:

NB. SundayMoon heeft ook een cd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.