(Voor)proeven?

Zondagochtend ben ik in alle vroegte opgestaan om mijn bijdrage aan een high tea (met twee vriendinnen) te bakken: citroencake en chocolade brownies. Toen ik de cake in de oven had ontdekte ik dat onze oven niet tegelijkertijd met de vaatwasser kan opereren: tot twee keer toe klapte de stroom eruit. Ik denk dat de cake daarom plat is gebleven… want verder was-ie gelukkig erg lekker en ook de brownies waren meer dan gelukt!

En terwijl zo’n beetje de hele Nederlandse bevolking gistermiddag in oranje gehuld voor de TV zat, was ik druk aan het scrappen aan een Dutch Dares-opdracht:

Morgen komt de nieuwe schets online!

One thought on “(Voor)proeven?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.