On a roll

Het kan soms raar lopen met inspiratie… Soms kan ik uren (of dagen) met één papiertje schuiven en soms komt de ene na de andere lay-out uit m’n vingers. Toch denk ik dat ik gisteren een record heb gevestigd:

Harold is een aantal weken geleden naar Creabest gereden om wat spullen te halen voor mijn Silhouette en hij kwam terug met een verrassing. In de winkel was zijn oog namelijk gevallen op de Live Loud-collectie van Imaginisce en hij kon niet anders dan er een vel papier en een vel stickers van kopen (Ha! Mannen hebben dat dus ook… scrapspullen die ‘Koop mij, koooop mij’ roepen!). Daar moest ik maar iets mee maken…

Daarna had ik ook nog een schets van Shimelle en van dat leuke Revolution.com-papier van Birgit Koopsen:

En twee foto’s die ik samen echt onbetaalbaar vind:

Maar mijn scrapwaterval begon gisteren eigenlijk met mijn uitwerking van de komende Dutch dare-schets:

Maar daarover morgen meer!

4 thoughts on “On a roll

  1. Wauw Marsha, wat een productie! En ik herken het helemaal; de ene keer wil het niet vlotten en de andere keer loopt het als een trein. Ik ben mijn inspiratie al weken kwijt en er komt dan ook niets uit mijn handen. Het zal wel aan het weer liggen, zullen we maar zeggen.

    Groetjes,
    Margriet

  2. Wow wat ben je lekker productief geweest. Ik sta de laatste weken een beetje op een lager pitje het zal het weer wel zijn.

  3. Leuk, Marsha! Vooral die van je broer en zijn (toekomstige?, of is de bruiloft al geweest?) man…wat schattig en ontroerend!

Comments are closed.