Dutch Dares: Sketch 29

Schets nummer 29 is online! Ellemieke heeft ‘m gemaakt en kijk hier wat de anderen ermee hebben gecreëerd!

Toen ik 14 was, mocht ik met mijn vriendin Susanne en haar ouders mee op vakantie naar Italië. Ik heb er niet veel foto’s van en op de meesten staan we met zonnebril op en trekken we een bloedserieus gezicht. We hadden allebei dezelfde bril: gekocht op de markt in Enschede. Susanne’s broer noemde het ‘Teardrops’-brillen, naar de brillen die Womack and Womack droegen in de videoclip:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R8AOAap6_k4&hl=nl_NL&fs=1]

Enne: die lay-out is in het echt recht hoor!

4 thoughts on “Dutch Dares: Sketch 29

  1. Leuke LO Marsha, leuk om zo oude herinneringen te scrappen. Moet ik ook eens doen. En dat liedje, ik ga helemaal terug in de tijd :) en zit het liedje in mijn hoofd. groetjes

  2. Oh, oh, oh, we moesten wel zo kijken voor al die stoere carabinieri!!!
    Die ons natuurlijk helemaal niet zagen staan (vooral niet met zo’n broekrok…..)

  3. Mooie uitwerking Marsha! Ben wel erg benieuwd bij welke kraam je dien brillen had gekocht….hihihi!

  4. Wat ben jij goed bezig! En wat een ontzettend leuke achtergrond zo met die blokjes! Is dat een stempel?

Comments are closed.