Dutch Dare: Ik hou van Holland

Begin mei schreef ik over een verjaardagsfeest in Rotterdam, waar Regina een workshop gaf met als thema ‘Ik hou van Holland’. De basis was een doosje kaarten van Lief!.

Ik heb destijds stoer geroepen dat die van mij bijna af was… Maar toen het onderwerp van de Dutch Dare van augustus langskwam, moest ik bekennen dat het projectje er nog steeds ongewijzigd bij lag. En om nu iets heel nieuws te beginnen met hetzelfde thema…  dat vond ik in deze ‘huwelijksdag-broer-nadert-nu-echt-heel-snel’-tijden iets teveel van het goede. En het projectje was per slot van rekening toch bijna af?

Omdat ik het IhvH-albumpje al die maanden wel in m’n achterhoofd heb gehouden, waren mijn ideeën over de inhoud inmiddels al wel drie keer veranderd… De buitenkant is daarom hetzelfde gebleven en niet helemaal, maar wel nagenoeg gelijk aan het voorbeeld van Regina. Maar voor de binnenpagina’s ben ik helemaal opnieuw begonnen, met dit als resultaat:

Er missen nog drie provincies… Drenthe omdat m’n e’s op zijn en Groningen en Flevoland omdat ik daar nog geen passende foto voor heb gevonden. Kortom: daar zorg ik nog voor. Maar wacht er svp niet op… want dat kan nog wel een maand of wat duren ;-).

Kijk dan liever op het Dutch Dares-blog, waar de andere teamleden deze maand ook van Holland houden!

3 thoughts on “Dutch Dare: Ik hou van Holland

  1. wat een geweldig leuk idee! Ik vind de indeling van je album ook erg mooi!

  2. “omdat m’n e’s op zijn…” hahahaha dat is nou net iets wat mij ook zou gebeuren! Wat een schattig boekje is het geworden en helemaal in stijl!

Comments are closed.