Een cadeau

Gisteravond dacht ik na het sporten: vorige week liep ik rond deze tijd met Harold in de stad om een kist te kopen voor het cadeau voor GBJ. Met zulke gedachten kan ik uiteraard het hele weekend wel doorkomen, maar het is denk ik leuker als ik het een en ander ook opschrijf ;-).

Vorige week donderdag liep ik dus met Harold in de stad om een kist te kopen. Een houten kist om foto’s in te doen: de foto’s die mijn broer me maanden geleden had overhandigd in een onooglijke plastic zak, opgediept uit zijn kelderbox. Een aantal van die foto’s zou ik op de trouwwebsite zetten en daarnaast zou ik kijken welke ik voor mezelf zou scannen.

Dat scannen heb ik al die maanden voor me uitgeschoven… en niet helemaal ten onrechte: wat een klus! In de stapel foto’s zaten er veel van zeer slechte kwaliteit, maar desondanks zijn er meer dan 150 door de ballotage gekomen. Oeps! Dat zijn er waarschijnlijk te veel om te scrappen! Maar… het zijn er wel meer dan genoeg om een mooi digitaal album mee vullen! Zo gezegd, zo gedaan, met behulp van digitale templates van Ali Edwards.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uyf7JV58shw]

De foto’s + een cd met alle scans heb ik afgelopen zaterdag teruggegeven in de mooie houten kist, samen met een begeleidende brief:

Het digitale fotoalbum is tot op heden nog niet gearriveerd wegens technische problemen bij de albumprinter en het bovenstaande filmpje, dat Harold en ik hadden gemaakt als alternatief, wilde op het moment suprême niet afspelen… Maar ach, zo gaan die dingen nou eenmaal. Het belangrijkste is dat de boodschap is overgekomen!

5 thoughts on “Een cadeau

  1. He dat is schrikken, ik lees eerst: ‘gisteravond liep ik…om een kist te kopen’. Kist, kist? Wanneer koop je nu een kist? Mijn hart maakte een gekke sprong en ik dacht: ‘he, wat? er is toch niemand dood?’ Gelukkig bleek het een ander soort kistje…met een prachtige inhoud! Mooi!

  2. Wat jammer dat het boek er nog steeds niet is… maar uiteindelijk zal het wel komen en dan hebben ze er gewoon extra hun best op gedaan! Ik heb genoten van het filmpje, had de meeste pagina’s al gezien op je laptop maar met de muziek eronder is het extra ontroerend. Wat zullen ze daar blij mee zijn!

  3. Tja….d’r is er maar één die zo’n cadeau kan verzinnen….
    Prachtig Marsha!

Comments are closed.