Logeetje 1: Elke

Gistermiddag heeft Harold ons logeetje voor één nacht opgehaald. Onderweg in de auto was het nog even spannend of ze het wel leuk ging vinden, maar eenmaal over de drempel had het dametje het gelukkig al snel naar de zin. Er werd patat gegeten en ze ging onbehoorlijk laat naar bed voor een meisje van 3… maar dat mag als je uit logeren gaat.

Het late tijdstip heeft ons waarschijnlijk geholpen aan een goede nachtrust, want ze heeft de hele nacht geen kick gegeven en ik moest haar vanmorgen zelfs wakker maken. ‘s Ochtends werd er wat gekeuteld en ‘s middags stond er een bekende Amersfoortse attractie op het programma:

In de auto terug naar Papa en Mama vielen haar de oogjes al dicht bij de eerste bocht. En zo kwam het dat we Papa en Mama een ietwat chagerijnig kind moesten overhandigen… Volgende keer beter zullen we maar zeggen, want over een paar nachten volgt logeetje 2: grote zus Tess!

5 thoughts on “Logeetje 1: Elke

  1. Bof jij even, een kleine EN een grote knutselprinses! Of was de jongste niet zo’n knutselaar? De foto’s van de dierentuin zijn hartstikke leuk, lekker weer wat te scrappen!

Comments are closed.