Nog even terug…

naar 6/7/8 augustus:

Op vrijdagavond had het bruidspaar ons uitgenodigd voor een heerlijk diner bij restaurant Fifteen, met de directe familie en het bruidspersoneel. Bij aanvang van het diner hield mijn vader een speech en tegen het eind deden de getuigen van mijn broer ook nog een klein stukje.

De trouwplechtigheid was de volgende dag om half acht ‘s avonds. We hadden dus een groot deel van de dag om Amsterdam onveilig te maken en om ons klaar te maken voor het grote moment. Om 16 uur verzamelden we ons bij het bruidspaar thuis:

Het was de bedoeling om deze tijd onder meer te benutten voor het maken van buitenfoto’s, maar het regende al een tijdje en het leek er ook niet op dat het snel droog zou worden. De bruidsfotograaf heeft alle groepsfoto’s daarom in de woonkamer genomen. Ik ben heel benieuwd hoe ze zijn geworden!

Van de plechtigheid heb ik vorige week al iets laten zien, maar ik heb nog iets overgeslagen:

De ringen werden binnengevlogen door een uil!

Na de plechtigheid was er champagne en een zwart-witte taart op het natte, maar wel enigszins overdekte terras en werd er op een droog moment toch een groepsfoto genomen met alle genodigden. Na de openingsdans barstte het feest los, inclusief een spetterend optreden van de Dutch Diana Ross (en van een drietal dat zich voordeed als The Three Degrees):

De foto’s in deze post zijn allemaal met mijn camera gemaakt, maar niet allemaal door mij. Klari, Harold en mijn neefje Sebastiaan hebben de camera ook in handen gehad!

Het feest ging door tot 03.00 uur en werd nog gevolgd door een kleine afterparty in de bar van het hotel. Maar dat laatste heb ik van Harold, want ik lag toen al op één oor.

Het feestweekend werd later die (zondag)ochtend afgesloten met een brunch:

En toen was het allemaal voorbij… Op naar het eerste jubileum!

4 thoughts on “Nog even terug…

  1. Wat geweldig zeg, die uil !!

    En een hele mooie combi van foto’s en kleding en omgeving…

    Groetjes, Natasja

  2. Het is effe turen naar de wat kleine foto, maar nu zag ik het dan eindelijk: De Jurk. Zover ik kan zien, zag je er prachtig uit. Gave jurk, gaaf haar ook zo!
    Het feest is bijna een Marokkaanse bruiloft zo, met het diner vooraf, de afterparty en de brunch…wat een gezelligheid!

  3. Wat leuk, mooi en gezellig allemaal en wat zag jij er fantastisch uit! (de bruidegommen ook!)

Comments are closed.