Dutch Dare: Overdaad

Het thema van de Dutch Dare van december is ‘Overdaad’. Op de een of andere manier zat er in mijn hoofd dat het over Sinterklaas moest gaan. En uiteraard kon ik geen foto’s van zakken vol sinterklaascadeaus vinden… Denk die zakken met cadeaus er overigens rustig bij, want ik weet dat ze er wel degelijk waren!

Bezoek de Dutch Dares-blog om te zien wat de andere teamleden hebben gemaakt! En… we zijn tegenwoordig niet alleen daar, maar ook op Facebook te vinden!

One thought on “Dutch Dare: Overdaad

  1. Hi Marsha,

    thanks so much for your Secret-Santa-Ornament via the Swap over at Nat’s Blog – the Christmas Art-Doll arrived here yesterday and I absolutely LOVE it!!! I have just put it up on my Blog and the doll itself now graces my chimney :) And also thanks for the lovely card/message (BTW your german was perfect!!!) and the chocolate-letter :) Your package really made my day! Have a fab holiday-season …

Comments are closed.