Kerstpost!

Tegen alle verwachtingen in arriveerden gisteren de eerste kerstkaarten! Eén van de kerstkaarten komt uit een pakketje van Barbara, mijn lieve Secret Santa uit de VS. Ik doe dit jaar namelijk mee met Nathalie Kalbachs Secret Santa Ornament Swap! Naast de kaart zat er in het pakje ook Amerikaans snoepgoed :-) en uiteraard een Secret Santa Ornament (in dit geval twee), door Barbara handgemaakt:

Omdat Barbara’s gehaakte ornamenten wat eenzaam oogden in de verder nog kerstloze woonkamer, hebben we onze kerstster ook maar van zolder gehaald.

Mijn eigen Secret Santa Ornaments zouden inmiddels ook op hun plek van bestemming moeten zijn… Ik weet gelukkig dat één van deze kerstvrouwtjes inmiddels de schouw van Andrea in Duitsland siert:

Marsha Valk | Little Christmas Ladies // Mixed Media DollsMaar over de andere maak ik me wel een beetje zorgen… Ik houd het voorlopig nog maar op: geen bericht is goed bericht!

3 thoughts on “Kerstpost!

  1. Ik heb inmiddels ook mijn Kerstspullen uit de kast gehaald en de huiskamer ziet er gezellig uit. Té vroeg eigenlijk, want eerst hebben we nog de verjaardag van Jeroen zondag. Ook het kantoor ziet er weer gezellig uit. Maak je geen zorgen..ik bel je volgende week! Het is druk, vervelend en ik ben daardoor erg moe, dus blij als het volgende week vrijdag is en we 2 weken vrij hebben.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.