Art Journal Every Day

Ik ben nooit zo van de goede voornemens. In elk geval niet met Oud en Nieuw… Ik kies wel altijd een One Little Word voor het nieuwe jaar, maar dat woord houd ik dan meestal voor me… Toch, als je zou willen, dan zou je dit een goed voornemen kunnen noemen: ik heb me aangemeld voor Art Journal Every Day.

Tot nu toe werk ik alleen bij vlagen in mijn art journal. Ik heb er dan altijd zoveel plezier in dat het eigenlijk zonde is dat ik er niet vaker de tijd voor neem. Dus toen ik op Julie Fei-Fan Balzers blog deze stok achter de deur langs zag komen, leek het me een goed idee om me aan te melden.

De afgelopen week heb ik al wat voorwerk gedaan. Niet elke dag… en dat ga ik de komende tijd waarschijnlijk ook niet redden… maar de intentie is er en het begin ook:

Overigens heeft Julie nu al een van mijn oude art journalpagina‘s op haar blog geplaatst!

5 thoughts on “Art Journal Every Day

  1. Wat een mooi rijtje om tussen te staan op Julie’s blog. Gaaf hoor!
    En de nieuwe pagina’s in je boek zien er ook gaaf uit. Ben benieuwd hoe de rest van je boek eruit gaat zien.

  2. Wat een mooie pagina’s heb je al gemaakt!
    De aller beste wensen voor jou dit jaar! En nog bedankt voor je mooie kaart!!

  3. Ik heb werkelijk geen idee waarom ik jouw blog niet eerder ben tegengekomen… maar nu dan toch onverwachts gevonden! Ha, gelukkig nieuwjaar!!! En veel plezier met art journalen… dat komt zeker goed als ik de ‘voorbereidingen’ zo eens bekijk!

Comments are closed.