Happy 2011!

Voor het eerst in vijf jaar waren we deze Oudejaarsavond onverwachts thuis. Het feest waar Harold de avond zou beginnen met draaien was eerder in de week afgelast. Wel gek om er op zo’n avond niet op uit te zijn, maar we hebben het zo gezellig mogelijk gemaakt: met oliebollen, Top 2000 op de radio, cabaret op TV en champagne om 12 uur…

Harold was wel wat gespannen omdat-ie ‘s nachts nog ergens anders in de stad moest draaien. Maar hij heeft het uiteindelijk top gehad en ik… ik heb de laatste hand gelegd aan een aantal winterse lay-outs:

5 thoughts on “Happy 2011!

 1. Een gezond, gezellig, creatief jaar toegewenst !

  Ondanks dat jullie het thuis hebben gevierd is het volgens mij een heerlijke avond geweest zo saampies ! Ik vind het altijd leuk om te lezen dat Harold de dj passie ook beleefd, mijn broer heeft dit naast hem neer gelegd maar ik vond het altijd super gezellig om mee te gaan.
  En wat een mooie layouts weer, helaas ben ik in deze weken niet veel erop uit getrokken. Hopelijk krijg ik nog een kans om dit over te doen..

  Groetjes, Natasja.

 2. Soms kan het zo toch ook leuk zijn ! wij hebben jaren thuis gevierd en waren nu voor het eerst een keer naar een feestje, wat had ik ‘n moeite om wakker te blijven. Normaal scrap ik mezelf het nieuwe jaar in nl. Je lo’s zijn prachtig !

 3. Happy happy happy New Year, voor jou en Harold!
  Je bent niet de enige hoor, die zo saampjes de laatste avond van het jaar heeft gevierd! Wij zaten ook als twee ouwetjes op de bank (zei het dan al smsend en met een laptop op schoot)…
  Wat een leuke LO’s heb je gemaakt… mooi zo in die blauwe tinten!

 4. Ajajaj…dit jaar zijn de Nieuwjaarsgroet-kaartjes niet door ons verstuurd, even een keer geen zin en tijd.

  Desondanks, onder het moment van ‘beter laat dan nooit’, wens ik je een heeeeel mooi 2011 toe! Op naar rust en balans…

Comments are closed.