3 thoughts on “Dutch Dare: One Little Word

  1. Wat leuk, al die jaren/woorden op een rij!!! Mooi woord heb je voor dit jaar gekozen! Het heeft bij mij even geduurd voordat ik mijn woord had gevonden (ja, ik doe ook mee met Ali Edward’s OLW – voor het tweede jaar nu) maar ik heb het! Morgen komt er een post én een pagina over op mijn blog… dus ik verklap het nog even niet hihi

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.