Art journal goes USA

Mijn art journal is vol en inmiddels onderweg naar Brooklyn, New York… Harold heeft ‘m vandaag met pijn in het hart op de post gedaan. Als-ie daar is aangekomen, gaat mijn kleurrijke boekje als onderdeel van The Sketchbook Project op tournee door de Verenigde Staten, waarna het wordt opgenomen in The Brooklyn Art Library!

Nu dit project klaar is, kan ik me weer storten op mijn oude, vertrouwde art journal. Ik heb het gevoel dat ook deze heel snel vol gaat raken!

5 thoughts on “Art journal goes USA

  1. Wat lijkt me dat moeilijk – om afscheid te nemen van de mooie pagina’s! Maar op tournee, dan kan iedereen er van genieten en da’s toch ook mooi! En je hebt de foto’s nog… prachtige pagina’s!

  2. wowza, freaking serious, wat een waanzinnig gaaf boek en hoe stoer is het dat ie DAAAAR terecht mag komen?? je bent lekker bezig zo meis :D

Comments are closed.