Dutch Dare Schets 35

Er staat weer een nieuwe Dutch Dare Schets online! Het is deze keer een supervariabele schets, kijk zelf maar naar wat iedereen ervan heeft gemaakt!

Afgelopen zondag heb ik een aantal van mijn Dutch Dare-teamgenoten voor het eerst ontmoet! Onder het genot van thee en heerlijke cupcakes hebben we geprobeerd gezamenlijk te scrappen… Laten we het erop houden dat de basis van een aantal uitwerkingen werd gelegd bij Danielle aan tafel!

4 thoughts on “Dutch Dare Schets 35

 1. Ik vind hem weer erg leuk geworden! En wat een bekend lettertje is dat toch, wat je voor de titel hebt gebruikt…

 2. Hij is weer leuk Marsha. Wat gezellig dat jullie zondag (eindelijk) bij elkaar zijn gekomen. Daar had ik nog wel bij willen zijn hoor. Vind het jammer dat er zo weinig mensen in mijn omgeving scrappen.

  Mijn teller staat inmiddels ook op 7. Ik tel gewoon elk projectje dat ik maak voor 1 ding, ongeacht de tijd en materialen die ik er in heb gestoken. Een ding is een ding. De ene keer kost het je meer tijd en de andere keer minder. Het gaat er ook gewoon maar om om bewust met je spullen bezig te zijn. Denk dat ik straks wel mega blij ben als ik weer iets mag kopen.

  Nou, sterkte ermee hè. (-;

  Groetjes,
  Margriet

 3. Hij is heel leuk geworden, de foto’s had zondag nog niet er bij toch? Ik heb idd alleen de basis gelegd, want thuis heb ik hem nog aardig aangepast. Het fel gekleurde gele achtergrondje en de rode label heb ik met witte mist wat afgezwakt. Ik vnd het ook leuk om je IRL te zien.
  groetjes Astrid

Comments are closed.