Valentijn

Valentijns cupcakes voor de Valentijn-jarige!

Ik dacht van te voren dat de royal icing het moeilijkst zou zijn, maar dat had ik mis. De botercrème is veel lastiger te maken en was dan ook niet helemaal gelukt. De smaak was prima, maar… het zag er gewoon niet uit. Ik weet niet waar het aan heeft gelegen: mijn conversie van de Amerikaanse receptuur, mijn handmixer, het feit dat ik de crème een dag van te voren had gemaakt… en dat het daarna eerst te koud en daarna misschien te warm was? Wie het weet mag het zeggen… Volgende keer beter!

6 thoughts on “Valentijn

  1. Hoezo niet gelukt? Wat niet gelukt dan? Ziet er heerlijk en mooi uit!
    Jammer dat je ze niet een dagje eerder had gemaakt, hihi…

  2. Ik vind ze superleuk geworden. Wat was er volgens jou mis met de botercreme dan ? Wat was je recept ? Misschien heb ik een antwoord voor je, heb al vele keren diverse uitkomsten gehad nl. LOL

Comments are closed.