Dutch Dare Schets 36

De nieuwe Dutch Dare-schets is online! Het is een hele leuke, gemaakt door Ellemieke.

Ik heb laatst verteld over een van mijn scrapmethodes. Ik heb er nog één: inspiratie uit scrapproducten. Het idee achter deze lay-out was namelijk dat ik deze Paper Reverie Gems & Brads wilde gebruiken:

En dan ging het mij met name om die plastic roosjes in het midden… Ik had er van Liesbeth zelfs extra gekregen, want aan twee zou ik er zeker niet genoeg hebben!

De plastic kitsch deed me uiteindelijk denken aan mijn Spaanse danseressen-outfit. Ik mijn moeder opgebeld om te vragen of daar foto’s van waren… en die waren er! In combinatie met een basis lay-out, had ik een mum van tijd had ik weer een bijzondere herinnering vastgelegd.

Helaas ligt de inspiratiebron zelf nog steeds ongebruikt tussen mijn voorraad… de roosjes bleken veel te dominant voor de lay-out… Daar moet ik dus nog iets mee verzinnen!

5 thoughts on “Dutch Dare Schets 36

  1. Hahaha… ik bekeek je layout. Begon toen te lezen en dacht toen ” huh? heb ik die roosjes gemist?” – terug naar je layout… ik zag ze niet. Toen doorgelezen… oooohhh … haha.
    Ik ken het trouwens ook hoor, iets heel graag willen gebruiken, een layout erop baseren en dan eindigen mèt een mooie layout zònder datgene waar het mee begon! Is eigenlijk heel leuk, want dan heb je 2x lol van hetzelfde product (of nog meer keren als het telkens zo gaat)

  2. Ik vond de roosjes ook zo leuk, maar heb ze ook nog niet gebruikt. Dus ik ken het gevoel, wel leuk je daarmee geinspireerd was voor deze LO. Ik vind je cirkel zo leuk gedaan!

  3. Ik ben jaloers op de gestikte cirkel, zo leuk en helemaal met de bijzondere decoratie. Het is trouwens ook een bijzondere herinnering geworden!

Comments are closed.