Wat de pot schaft

De nieuwe Dutch Dare gaat over eten… en ik dacht dit keer: laat ik nou eens iets nuttigs maken! Ik gebruik dit soort lijstjes namelijk al een tijdje, maar de bestaande lijstjes waren het nooit helemaal. Dus… heb ik mijn eigen weekmenuplan gemaakt. Gewoon zwart-wit, zonder poespas, met voldoende schrijfruimte en gemakkelijk mee te nemen naar de supermarkt!

Het clipboard had ik al een keer geverfd/versierd en was eigenlijk voor iets anders bedoeld, maar… ik denk dat ik er een nieuwe bestemming voor heb gevonden. Handig om recepten achter te klippen… zo heb ik alles bij de hand!

Bezoek de Dutch Dares blog om de fantastische, kleurrijke bijdragen van het team en onze gastdesigner Marit te zien! En doe deze maand ook vooral mee met de Dare (of met de komende schets) want… dan maak je kans op deze RAK:

6 thoughts on “Wat de pot schaft

  1. Ik vind het werkelijk een fantastisch idee, zo’n weekplan-met-lijstje!!! En wat schrijf jij mooi zeg!!!

  2. Wat eten jullie lekker deze week: mag ik ook eens aanschuiven?

    Check eens de site van madamezsazsa.blogspot.com en weekmenuten.blogspot.com Die laatste is geloof ik ook een site (of in elk geval een site met een link ernaar toe) waar mensen wekelijks een gepimpte of geillustreerde weekmenu op plaatsen…

    Leuk dit! Misschien moet ik ook eens….

  3. Oh, en ik zie nu pas de ‘printlink’: superfantastischenhandigechtwaar! Ik weet niet op je me met zo’n clipboard door de supermarkt ziet struinen, maar dit lijstje wordt hier in elk geval gewoonte…

  4. Wat leuk Marcha. Ook hier iedere dag dezelfde vraag. wat eten we vandaag.
    ik ben zo vrij geweest om de planner even te downloaden, ik denk dat ik nog wel zo een ding heb liggen, ga even aan de slag, kunnen ze allemaal 1 menu verzinnen, sta ik tenminste niet te bedenken in de winkel wat we gaan eten.

Comments are closed.