Mmmm… met Fimo

Meestal, als het hier een beetje stil is, zit ik helemaal niet stil. Ik werk dan bijvoorbeeld aan een heleboel dingen die nooit op dit blog verschijnen. Omdat het (nog) niet mag of omdat ik er vergeet een foto van te maken…

De bovenstaande lekkernijen van Fimo heb ik gelukkig wel vereeuwigd voor ze het pand verlieten. Maar voor je denkt dat ik nu ook nog polymeerklei-virtuoos ben geworden: op YouTube staan een heleboel zeer heldere filmpjes over het in elkaar kleien van allerlei snoepgoed!

8 thoughts on “Mmmm… met Fimo

 1. Maar dat ziet er gezellig (en lekker) uit! Ik heb nog nooit iets met Fimo gedaan, dat moet je toch in een gewone oven bakken?

 2. Het ziet er super uit, Marsha !! Mijn eerste werkjes van Fimo waar ik ooit heel erg mijn best op heb gedaan had mijn moeder laten verbranden in de oven.
  Het is helaas voor mij bij die ene keer gebleven…
  Als ik dit zie lijkt het mij super voor Jennifer. Heb je de glitters naderhand toegepast ?

 3. wat ziet dat er waanzinnig goed uit zeg !! Ik zeg handeltje beginnen ;) Ik weet wel wat ik zou willen kopen ….

 4. Ach, wat leuk! Echt…je moet toch eens een webshopje overwegen…Ik denk dat Puck en haar vriendinnetjes heel blij zouden zijn met zo’n ketting of armbandje…

 5. Wat zijn ze om op te vreten – zo mooi. Voor de bakkers van mijn Taartenfair heb ik al eens fimotaartpuntbedeltjes gemaakt en plattecupcakes op grote paperclips. Nu zou ik dus speldenkussencupcakejes gaan haken als bedankjes maar die taartjes vind ik veel leuker! Bedankt voor de inspiratie en prachtige foto’s trouwens.
  Die foto van vroeger is zo schattig – zalige lach!
  En oooooo dat linker eiermutsje is het einde!

Comments are closed.