myStamp BOX!!!

I’m very excited and happy that I can finally tell you that I’ll be part of the myStampBOX Design Team for the next six Months!!! This Canadian company makes the coolest stamps and the design team is awesome! You can meet all the new (and returning) members in a Design Team Intro Blog Hop! Visit each of the blogs on the hop and leave a comment at each blog for a chance to win a myStamp BOX stamp set! You can participate until Sunday evening 6pm EST.

Ik ben superblij dat ik eindelijk mag schrijven dat ik ben gekozen om het komende halfjaar deel uit te maken van het myStamp BOX Design Team!!! Dit Canadese bedrijf maakt hele coole stempels in handige doosjes en het design team is geweldig! Het bestaande team houdt op dit moment een Design Team Intro Blog Hop om alle nieuwe teamleden te verwelkomen. Als je op alle blogs een berichtje achterlaat, dan maak je kans op een myStamp BOX-stempel set! Je kunt deelnemen tot zondag (6pm EST).

12 thoughts on “myStamp BOX!!!

 1. Wauw, dat is nog eens leuk nieuws!! Gefeliciteerd! Ik ken het merk helemaal niet (maar ik ben dan ook geen stempelaar) dus ik ga eens snel kijken wat ze zowel maken.

  Veel succes en vooral plezier gewenst!

  Margriet

 2. WOW !! Dat is super gaaf !!
  Ik ben erg benieuwd wat je allemaal gaat maken. Veel succes in iedergeval!

 3. Gefeliciteerd meid, ben benieuwd wat voor mooie stempels ze hebben & wat voor leuks je ermee gaat maken !

 4. Wauw tof, heb al heel veel van je gehoord via de dames van piens (allemaal lof hoor)
  en ook al heel wat werk van je bewonderd. (ik ben een fan van je blog)
  Ben helemaal benieuwd wat je voor leuks zal maken met die stempels en je creatieve talent.
  annick

Comments are closed.