Dancing Queen

De nieuwe Dutch Dare is online en het is dit keer weer een hele leuke: Dans!

Van mijn huidige dansvaardigheden zijn gelukkig geen foto’s beschikbaar, maar in de oude doos zitten er nog wel een paar… Het is misschien wat vreemd voor een 3-jarige, maar ik durf te beweren dat TopPop mijn favoriete TV-programma was, naast De Berenboot, Barbapapa en Wickie de Viking. Uit bovenstaande foto’s blijkt wel dat ik echt heel goed en serieus naar dat programma heb gekeken.

En hoe ik bijna zeker weet dat ik op ABBA sta te dansen? De overlevering wil dat mijn ouders de LP ‘Arrival‘  voor hun oudste dochter hebben aangeschaft…

Tja… K3 bestond natuurlijk nog niet!

Vergeet niet om ook op de Dutch Dares-blog te kijken naar de mooie, grappige en leuke danslay-outs van de andere dames! Als je besluit om met ons mee te doen, maak je bovendien kans op een leuke RAK en/of een plekje als gastdesigner!

4 thoughts on “Dancing Queen

  1. Super lo! Heel gaaf gedaan! Denk dat ik als peuter ook nog wel op die plaat heb staan dansen…..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.