Dancing Queen

De nieuwe Dutch Dare is online en het is dit keer weer een hele leuke: Dans!

Van mijn huidige dansvaardigheden zijn gelukkig geen foto’s beschikbaar, maar in de oude doos zitten er nog wel een paar… Het is misschien wat vreemd voor een 3-jarige, maar ik durf te beweren dat TopPop mijn favoriete TV-programma was, naast De Berenboot, Barbapapa en Wickie de Viking. Uit bovenstaande foto’s blijkt wel dat ik echt heel goed en serieus naar dat programma heb gekeken.

En hoe ik bijna zeker weet dat ik op ABBA sta te dansen? De overlevering wil dat mijn ouders de LP ‘Arrival‘  voor hun oudste dochter hebben aangeschaft…

Tja… K3 bestond natuurlijk nog niet!

Vergeet niet om ook op de Dutch Dares-blog te kijken naar de mooie, grappige en leuke danslay-outs van de andere dames! Als je besluit om met ons mee te doen, maak je bovendien kans op een leuke RAK en/of een plekje als gastdesigner!

4 thoughts on “Dancing Queen

  1. Geweldig!! En dat papier, helemaal super.
    Strike a pose baby.

  2. Super lo! Heel gaaf gedaan! Denk dat ik als peuter ook nog wel op die plaat heb staan dansen…..

Comments are closed.