Koninginnedag

Het lijkt al een maand geleden… Maar het was afgelopen zaterdag pas!

Terwijl Harold de plaatjes draaide op verschillende plekken in Amersfoort, zocht ik mijn heil in Enschede.

Samen met mijn moeder heb ik heel wat kleedjes en kraampjes afgestruind, net zo lang tot het ons te druk werd. Ik heb geen spectaculaire, maar wel leuke vondsten gedaan: een keukenrekje, een oude platenkoffer, een theedoosje, een matroesjka poppetje en een tas gemaakt van vrolijke vintage stof!

3 thoughts on “Koninginnedag

  1. Het was ook heerlijk weer die dag!!! Iedereen is er wel opuit geweest, als ik de blogs zo eens bekijk, en iedereen deed op één of andere manier wel zijn/haar slag (ook ik heb ‘de buit binnen’) Veel plezier van je spulletjes!

    Like

  2. Bij mij hetzelfde, geen supervondsten maar wel leuke spullen èn een leuke dag! Wat heb je een mooie foto collage gemaakt. Ben benieuwd hoe je dat vintage effect hebt gemaakt.

    Like

  3. heb je geen foto van je vondsten ????? Ben wel nieuwsgierig. Ik had dit jaar ook niks spectaculairs, maar het was wel gezellig !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.