Dutch Dare Sketch 39

It’s the second Wednesday of the Month… That means a new sketch is up on the Dutch Dares blog! It’s a very versatile and fun one by Petra. Go and have a look at what all the girls created with it. Or even better: show us what you can create with this sketch!

Supplies used: stamps: myStampBOX Back to the Basics and Border Lines, patterned paper: Daisy D’s and Girls’ Paperie, sticker: KI Memories Scribbles, bakers twine: not sure, but it was bought at Studio Calico, tape: Dymo.

3 thoughts on “Dutch Dare Sketch 39

 1. Hi,
  Ik voel me vereerd (:D) dat ik ben verwerkt in één van jouw kunstwerkjes! Leuk.
  Top gemaakt ook weer.
  Groet,
  Rieëtte

 2. Leuk!! ik vind de journaling zo mooi gedaan, dat lukt mij nou nooit met een witte pen.

 3. HI! Ik zie nu pas dat wij vereeuwigd zijn! Wat mooi gemaakt en geschreven :)! ‘t Is alweer een tijdje geleden, maar inderdaad: het was erg gezellig! Groetjes Jorien

Comments are closed.