Rommelmarkt

Vorige week is er een nieuwe Dutch Dare bekendgemaakt: Rommelmarkt. Ik loop niet echt alle rommelmarkten af, maar als de gelegenheid zich voordoet, dan mag ik er graag even neuzen! Over mijn oogst van afgelopen Koninginnedag heb ik al eens geschreven:

Het keukenrekje is schoongemaakt en kan worden opgehangen, de platenkoffer wacht nog op een bestemming, de tas is mijn vaste partner geworden, het matroesjka poppetje houdt mijn andere matroesjka’s gezelschap en het theedoosje ziet er inmiddels zo uit:

Ik ben er niet bepaald tevreden over. Ik sluit niet uit dat ik ‘m weer helemaal kaal schuur… Maar hierdoor kreeg ik wel weer inspiratie voor een ander project!

NB. Vergeet niet op het Dutch Dares blog te kijken naar wat de anderen hebben gemaakt. Voor brocanteliefhebbers is er zeker veel moois te zien! En: als je met ons meedoet, maak je kans op een hele mooie RAK!