Rommelmarkt

Vorige week is er een nieuwe Dutch Dare bekendgemaakt: Rommelmarkt. Ik loop niet echt alle rommelmarkten af, maar als de gelegenheid zich voordoet, dan mag ik er graag even neuzen! Over mijn oogst van afgelopen Koninginnedag heb ik al eens geschreven:

Het keukenrekje is schoongemaakt en kan worden opgehangen, de platenkoffer wacht nog op een bestemming, de tas is mijn vaste partner geworden, het matroesjka poppetje houdt mijn andere matroesjka’s gezelschap en het theedoosje ziet er inmiddels zo uit:

Ik ben er niet bepaald tevreden over. Ik sluit niet uit dat ik ‘m weer helemaal kaal schuur… Maar hierdoor kreeg ik wel weer inspiratie voor een ander project!

NB. Vergeet niet op het Dutch Dares blog te kijken naar wat de anderen hebben gemaakt. Voor brocanteliefhebbers is er zeker veel moois te zien! En: als je met ons meedoet, maak je kans op een hele mooie RAK!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.