Polaroid

Ik ben laatst met PJ bij Scrapdelight geweest. Ik had me nog zo voorgenomen om geen papier te kopen… maar bij het zien van het Echo Park papier ging ik toch voor de bijl. Onder het mom van: ik weet precies wat ik hiermee ga scrappen… Het trieste relaas van de Polaroid camera die ik in augustus 1983 liet vallen moet toch een keer worden vastgelegd.

Overigens heb ik de camera in mijn herinnering niet echt LATEN vallen. Ik had ‘m veilig om mijn nek toen ik struikelde over een boomstronk. Desondanks maakt dit feit het voorval niet minder spijtig en zeer zeker niet minder pijnlijk.

Bovenstaande lay-out is gemaakt naar aanleiding van de nieuwe Dutch Dare schets en met behulp van de myStampBOX sets: Back to the Basics, Repeat after Me en Colour Me. Kijk voor meer inspiratie op het Dutch Dare blog of doe met ons mee en win een hele mooie RAK!

3 thoughts on “Polaroid

  1. Ik weet dat zo’n voorval, zelfs jaren later, nog steeds pijnlijk is omn aan terug te denken. (Ik stapte ooit per ongeluk op een jonge kitten – pootje uit de kom – ik voel nog de buikpijn die ik er als jong meisje van kreeg als ik er aan terugdenk!) Het is wel een hele mooie layout geworden!!!

  2. Och toch, wat zul je je rot hebben gevoeld…. Maar ik weet zeker dat je vader het je al lang vergeven heeft!

    Leuke layout en leuke schets. Ga eens kijken of ik er iets mee kan. Ben gisteren terug gekomen van vakantie en was blij dat ik vanavond eindelijk weer kon gaan scrappen. Wat denk je? Nul komma nul nix geen inspiratie…..

Comments are closed.