Iets met een boot…

De Dutch Dare voor augustus is ‘Varen‘. Natuurlijk heb ik vaarfoto’s en foto’s van boten/schepen op het water… Sterker: tijdens onze vakantie hebben we nog een toeristische rondvaart door de haven van Hamburg gedaan. Maar die foto’s bewaar ik graag even voor een andere keer.

De foto’s op de lay-out hierboven zijn namelijk door Harold gemaakt met mijn mobieltje (want die had destijds een betere camera). Lees: dit was echt een heel gedenkwaardig moment. Een moment dat zeker niet in onze albums mag ontbreken!

Denk je nu: Ik wil wel meedoen met die Dare en kans maken op een fantastische RAK… maar ik heb helemaal niks met varen! Neem dan toch even een kijkje op het Dutch Dare blog. Ik weet zeker dat mijn teamgenoten je alsnog op een idee brengen!

2 thoughts on “Iets met een boot…

  1. En OF ik me dat nog herinner! Ik lag in de zomer aan het strand met zo’n klein transistor radiootje aan mijn oor – radio Veronica! (dan heb ik het hier over de jaren 70 dus….) Leuk, dat je die boot zomaar ziet liggen! Mooie – historische – layout!

Comments are closed.