Is This Love

In augustus is er heel wat heen en weer gemaild over een partnerthema op het myStampBOX blog. Samen met Wendy Morris koos ik het thema ‘Baby, Be Mine’.

De foto van de ‘magneetpoppetjes’ heb ik eeuwen geleden gemaakt tijdens een workshop Table top fotograferen. De songtekst is van Bob Marley. ‘Is This Love‘ werd ‘s ochtends een keer op de radio gedraaid en bleef vervolgens eindeloos in mijn hoofd hangen. Eigenlijk is het er sindsdien ook niet meer uit geweest… Elke keer als ik langs het lijstje loop, word ik er opnieuw aan herinnerd!

De oude spijkerbroeken van Harold lagen al klaar voor de Dutch Dare van september: Jeans. Deze Dare heeft weer zoveel fantastische, komische, herkenbare werkstukken opgeleverd, die moet je echt even gaan bekijken op het Dutch Dares blog. En ga je onze uitdaging aan, dan maak je natuurlijk weer kans op een plek als gastdesigner een een prachtige RAK, samengesteld door Margot.

Gebruikte stempels: myStampBOX Funky Flowers en Mini Alpha – small BOX

One thought on “Is This Love

Comments are closed.