Blog Hop: Dutch Dare #100!!! (and a give-away)

BlogHop+Datum

For those who don’t speak or read Dutch… The following post is (partly) written in Dutch because it is part of a Blog Hop to celebrate the 100th Dutch Dare! Please scroll down a bit for a fun give-away and a tour of my craft room!

Trots! Op de 100e Dutch Dare. H-O-N-D-E-R-D, hoe leuk is dat! En omdat we trots zijn op deze mijlpaal maken we er een dubbel feestje van!

Ten eerste ben je bij deze van harte uitgenodigd op het feestblog van de Dutch Dares! Daar vind je deze maand niet alleen een Dare en inspiratie in de vorm van lay-outs, maar ook een kaartschets waarvan je de uitwerkingen kunt bekijken middels een Blog Hop langs de verschillende blogs van de DT-leden. Bovendien geven we superleuke cadeaus weg!!!

Als je via Mandy op mijn blog bent gekomen, dan weet je inmiddels dat ik een letter voor je heb! De letter B:

DD_BlogHop_B

Ben je hier niet via Mandy terechtgekomen dan kun je het beste naar het Dutch Dares blog gaan om daar de Blog Hop te beginnen. Tijdens de Hop ga je op zoek naar letters die samen een woord vormen. De oplossing mail je naar dutchdares@gmail.com!

De volgende stop in deze Blog Hop is Mirjam! Maar… vóór je daar een kijkje gaat nemen, raad ik je aan nog heel even door te lezen!

Per blog wordt er ook een leuke RAK weggegeven en in dit geval ga ik niet één, maar twee (!) lezers blij maken met de spiksplinternieuwe april edities van de Scrap365 en de Craft Stamper! Wil je kans maken op deze give-away, beschikbaar gesteld door Traplet Publications, laat dan hieronder een berichtje achter!

Give-away! Traplet Publications has kindly offered to send me not one, but two (!) sets of the latest Scrap365 and Craft Stamper magazines to give-away. That’s right: two of you will have the chance to win the April/May issue of Scrap365 as well as the April issue of Craft Stamper magazine!

So if you haven’t been able to find these fabulous magazines at your local news-stands, this is your chance!!! All you have to do is leave me a comment below!

0010181_scrap-365-aprilmay-2013_300 0010173_craft-stamper-april-2013_300

Tot zover de huishoudelijke mededelingen… Nu je hier toch bent, vind je het misschien wel leuk om even rond te kijken in mijn scrapkamer! Kom binnen!

Since you’re already here, would you like a peek into my craft room? Please come in!

DSC_0218

De inrichting verandert nog wel eens. Ik ben altijd op zoek naar iets wat beter, efficiënter of misschien wel mooier kan. Zo staan er nu voor mijn gevoel iets teveel kasten, maar zolang ik het aantal spullen niet down size, kan ik het aantal kasten ook niet verminderen…

I tend to move things around from time to time, always looking for a better, more efficient or maybe nicer way to store and display my supplies. Right now I would love to move one of the book cases out, but I would have to get rid of some of the stuff in there first…

2013-03

In de grote kast bewaar ik o.a. mijn verpakkingsmateriaal, canvassen, embellishments, grote gereedschappen (ponsen, Big Shot), apparatuur en teken- en verfartikelen.

En in de boekenkast in de hoek zit het grootste deel van mijn cardstock, printerpapier, art journals, foto’s en onderhanden werk dat al geruime tijd geen prioriteit meer heeft (de zogenoemde UFO’s: UnFinished Objects).

In de IKEA ladenkastjes op de onderste plank zit naaigerei, borduurgaren en mijn voorraad lijmproducten.

I keep all my shipping materials, canvases, embellishments, punches, die-cut machines, art materials in the big cabinet.

And in the book case in the corner I keep cardstock, printer paper, art journals, photos and UnFinished Objects (UFO’s). The IKEA drawers on the bottom shelf contain my sewing thread, embroidery floss and my collection of adhesives.

2013-031

En dit is mijn werkstation. Met alles wat ik veel gebruik onder handbereik. Verf, inkt sprays en stencils in transparante plastic bakken onder de tafel, restjes papier, inkt, pennen, scharen, stempels, acrylblokken, washi tape, babydoekjes, lijm op de tafel.

Er zit een lade in de tafel en aan het handvat hangen mijn heat gun en een doek. In de vintage platenkoffer zit mijn volledige voorraad design papier.

And here’s my workstation. Everything I need is at arms lenght. Paint, spray ink, stencils under the table in plastic containers, paper scraps, ink pads, pens, scissors, stamps, acrylic blocks, washi tape, baby wipes and adhesives on the surface.

My heat gun and a rag always hang from the table’s drawer handle. I keep all of my patterned paper in a vintage record case.

2013-032

Op m’n tafel staat deze natuurlijk ook nog klaar:

This card on my table is part of the Dutch Dares Blog Hop. It’s created after a card sketch that can be seen on the Dutch Dares blog. You’re more than welcome to take a look!

130306-MV-DD-Felicitatiekaart

Leuk dat je langskwam! En nu hup door naar Mirjam voor de volgende feestelijkheden! Vergeet niet om een berichtje achter te laten om kans te maken op de give-away! De give-away loopt tot en met 31 maart 2013, de winnaars worden op 3 april bekendgemaakt!

Thank you for visiting! Don’t forget to leave a comment if you want a chance to win a set of magazines! The give-away closes on March 31st The give-away is closed and winners will be announced April 3rd!

32 thoughts on “Blog Hop: Dutch Dare #100!!! (and a give-away)

 1. Gefeliciteerd :) leuk om je kamer te zien Marsha! En wat een leuke RAKs heb jij!

 2. Gefeliciteerd teamgenoot! Wat geef je mooie prijzen weg. En wat leuk om je scrapkamer te zien; zalig alles zo binnen handbereik!

 3. Gefeliciteerd met jullie 100e dare.
  Ik heb de sketch gemaakt die is te vinden op mijn blog.
  Wat een mooie scrapkamer heb je zeg!

  Groetjes Laura

 4. ten eerste van harte gefeliciteerd. heerlijk om zo rond te kijken in iemand zijn kamer. Je kan er altijd weer ideeen opdoen om spullen beter op te ruimen. de mijne zit in een soort grote bergkast. dus geen daglicht. maar ben super blij met me eigen plekje.

  groetjes eline

 5. Gefeliciteerd met ons feestje Marsha! Wat een heerlijk lente gevoel krijg ik als ik jouw schets uitwerking zie! En je layout op het DD blog is ook al zo vrolijk om naar te kijken. Eyecandy! Ook heb ik met veel plezier in jouw kamer rondgekeken en omdat ik zelf graag alles in brocante spullen op wil ruimen vind ik de tip van de vintage platenkoffer voor het opbergen van papier helemaal top.

 6. Gefeliciteerd met de 100ste dare! Wat leuk om zo eens rond te snuffelen in je scrapkamer. Van het hele team trouwens. Ik doe veel inspiratie op, die ik kan gebruiken als ik binnenkort eindelijk mijn eigen scrapplek mag inrichten op zolder.
  Dankjewel voor de letter en de leuke rak.

 7. gefeliciteerd met het feestje! wat onwijs leuk gedaan die ‘tour’ door jou scrapplek echt erg leuk. En wat een te gekke rak (wederom jammer dat ik niet mee kan doen :)

 8. Gefeliciteerd met de 100ste dare !!! Wat een leuk gezellig scrapkamertje heb jij en wat een leuke rak ! Ik heb jullie nog maar net ontdekt maar het is nu al een gezellige boel :-)

 9. Wat een leuke scrapruimte.. ik zit gewoon in de woonkamer :-P Zou graag kans maken op magazine van Scrap 365!

 10. Ha matey! Gefeliciteerd met ons bloggie! Heerlijk om je scrapplek te mogen bewonderen en WAT een superrak…

 11. So much fun to get a peak into your scraproom especially the recordcase ! Very cute festive card and i love the RAK you’re giving away, that’s going to be a lucky winner !

 12. Thanks for the English – came by from Scrap365….LOVE your crafting space & I’ve never had one of those mags….so thanks SOOO much for the opportunity to win one:):)

 13. Craft storage is my obsession. Sometimes i think i spend more time organizing my supplies than creating. You have such a nice studio. thanks for a chance to win.

 14. What a tidy and well organised craft room. Love the ribbon storage house. Congratulations on 100th Dutch Dare. xx

 15. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Leuk om even bij je in de scrapkamer te mogen kijken :-) En een gave kaart heb je gemaakt.

 16. Im so jealous! would love a space like that to scrap! :-) The card is beautiful also!

 17. Gefeliciteerd teamgenoot! Wat een super gave scrapkamer heb je! Heel leuk zoveel foto’s! Leuk kaartje is het geworden!

 18. Van harte met deze mijlpaal! En natuurlijk met de kans de tijdschriften te winnen. Erg gaaf kaartje!

 19. Hee Marsha, mooie sfeerimpressie van je werkplek. En natuurlijk maak ik graag kans op een van de tijdschriften!

 20. Wat leuk om je scrapkamer te zien! Leuke uitwerking van kaartschets.! Verder nog gefeliciteerd met de 100ste dare! ~Veel liefs Else-Marie~

 21. Hoi Marsha, allereerst van harte met jullie feestje bij Dutch Dare. Leuk om te zien waar je al je mooie projecten maakt. Wow, een kleurige layout en stijlvolle kaart. En je item van je layout zo herkenbaar. Peter viert nooit z’n verjaardag maar dit jaar wordt hij 50 en zal hij er echt aan moeten geloven, we laten het nu niet ongemerkt voorbijgaan. Dank voor de kans om
  een van de twee tijdschriften te winnen.
  Groetjes Mariska

 22. Van harte gefeliciteerd met jullie feestje!! Ik koop de Scrap365 altijd (alleen nr. 2 heb ik niet) en waar ik het eerste naar kijk zijn jouw artikelen.
  Groetjes Colinda

Comments are closed.