WORKSHOP | 25 april 2015 @ Scrapbookzolder

Workshop Marsha Valk @ Scrapbookzolder Assen

(Please scroll down for English!)

Wil je ook zo graag beginnen met het maken van mixed media portretten, maar denk je misschien dat jou daarvoor het teken- of schildertalent ontbreekt? Dan is deze workshop voor jou! Ik leer je hoe je zonder te kunnen tekenen of schilderen een soortgelijk portret maakt met behulp van gesso, spray inkt, acrylverf, krijtjes en het ‘geheime wapen’ (gezicht)stencils! Vieze vingers verzekerd!

De workshop vindt plaats op zaterdag 25 april 2015 van 10.00 – 16.00 uur in wijkgebouw het Markehuus, Scharmbarg 35 in Assen. Scrapbookzolder kan voor vervoer zorgen vanaf station Assen. Het Markehuus is rolstoel vriendelijk!

De workshop is inclusief lunch en vijf consumpties (koffie/thee).

We sluiten de dag om 16.00 uur af met het bewonderen van je werkstukken die je natuurlijk mee naar huis neemt!

Inschrijving gaat via de webshop van Scrapbookzolder.

Tot 25 april!!!

140310_MarshaValk_IB_Paris
This post is about the workshop I’m teaching on Saturday April 25th 2015 on behalf of Scrapbookzolder.

Would you love to start creating mixed media portraits, but do you think you are missing some drawing or painting skills? Then this workshop is for you! I will teach you how to create a similar mixed media portrait using gesso, spray ink, acrylic paint, crayons and the “secret weapon” (face)stencils! Inky, painty fingers assured!

The workshop takes place at the community center Markehuus, Scharmbarg 35 in Assen, the Netherlands and starts at 10.00. Transport from the train station to the venue can be arranged. Markehuus is wheelchair friendly! The workshop includes lunch and coffee/tea (5 consumptions).

We will draw the workshop to a close at 16.00 by admiring the work you will take home!

Sign ups via the Scrapbookzolder webshop.

I would love to meet you there!!!