Logeetje 2: Tess

Woensdag kwam Tess logeren. Het was druk op de weg en Harold en Tess kwamen hier vrij laat aan. Daardoor moesten we erg lang wachten in het pannenkoekenrestaurant (had uiteraard niet gereserveerd…) en dat was niet zo heel leuk, want Tess had een berehonger!

Na de pannekoeken gingen we snel naar huis. Daar heeft Tess al het speelgoed dat ik had klaargelegd aan een inspectie onderworpen en hebben we mooie lintjes uitgezocht. Daarna was het tijd voor het poetsen van tanden en het voorlezen van een verhaaltje voor het slapen gaan. Gelukkig is Harold daar heel goed in:

Tess had een boekje bij zich over Strawberry Shortcake (die ik vroeger kende als Charlotte Aardbei) en een heleboel vriendjes en vriendinnetjes met net zulke onuitspreekbare Engelse namen…

Donderdagochtend waren we al vroeg op, want Harold moest natuurlijk gewoon naar zijn werk. En zo kwam het dat ik al om half negen met de knutselprinses aan tafel zat:

We maakten onder meer een kasteel met een ophaalbrug en een slapende prinses, een fotoboekje en een handtasje:

En tussendoor heeft Tess met het aanwezige speelgoed gespeeld, hebben we (soms met een half oog) naar KRO’s Kindertijd gekeken, zijn we naar de bakker gelopen om broodjes te halen, hebben we in een speeltuintje gespeeld en hadden we ook nog tijd om koekjes te bakken:

Om kwart voor vijf was de koek op… toen kwamen Papa en Elke Tess weer ophalen!

2 thoughts on “Logeetje 2: Tess

  1. Wat gezellig! Puck wil zo ook wel eens komen knutselen bij jou ;-)

    Leuk idee van dat handtasje; dat ga ik ook eens maken met haar…

  2. Nou dat was weer een productieve dag zo te zien! En ze is gegroeid sinds de vorige keer, dat is duidelijk te zien! Koekjes bakken blijft een favoriet onder kinderen, zij vond het versieren zeker ook het leukste (dat vonden mijn kinderen tenminste altijd het hoogtepunt!).

Comments are closed.