Koekjes van eigen deeg

Een paar weken geleden kreeg ik van oud-collega Esther een verlaat verjaardagscadeautje: een koekje van eigen deeg. Omdat ik vanavond helemaal in de kerststemming ben, vond ik het een goed moment om de cranberry-chocoladekoekjes te bakken.

Het was een verrassing hoe ze zouden uitpakken, want er zat geen ingrediëntenlijstje bij, alleen een werkbeschrijving. Gelukkig was die supermakkelijk en het resultaat ruikt en smaakt heerlijk!

3 thoughts on “Koekjes van eigen deeg

  1. Hahahaha, wat leuk dat je dit plaatst! Fijn dat ze smaken…!

    Volgens mij (uit mijn hoofd) zat er biologische tarwebloem, biologische havermout, cranberries, pure chocoladedruppels 70 %, wat bruine suiker en walnoten in….Niet helemaal volgens een suikervrij dieet dus…. ;-)

Comments are closed.