PAT II

… was top!

dscn8707-onbewerktkopie.jpgdscn8704kopie.jpgdscn8713kopie.jpgdscn8715kopie.jpgdscn8710kopie.jpgdscn8718kopie.jpgdscn8719kopie.jpgdscn8720.jpgdscn8721kopie.jpg

Zoveel deelnemers, prachtige foto’s, alle verhalen, heel veel lol: het was opnieuw onvergetelijk. Ik was dit keer wel echt kapot na afloop. Bij thuiskomst ben ik meteen mijn bed ingedoken (ook al had ik eigenlijk liever nog wat in mijn nieuwe aanwinst willen bladeren: Life Artist). En vandaag wil het allemaal niet echt vlotten, maar dat had ik na de vorige keer al wel ingecalculeerd…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.