Bijna klaar

Harold is bijna klaar met schilderen! Het is nog wel wat kaal, maar zo krijg je vast een idee van mijn nieuwe scrapplek: 

Mijn nieuwe whiteboard en de oude vertrouwde ladenkast met scrapspullen. Hierin bewaar ik o.a. mijn lijm, punches, gereedschap, journalingkaartjes, memorabilia, lege mini-albums, A4 papier.

Harold heeft het kozijn net geschilderd, vandaar dat er nog niks in de vensterbank staat en er niets voor de ramen hangt. Mijn bureau ziet er normaal gesproken trouwens ook niet zo leeg uit!

De computer binnen handbereik: ideaal! Hier komt nog een plank aan de muur voor het printerpapier en computerbenodigdheden.

Eindelijk een kast om spullen rechtop en voor het grijpen in te zetten: m’n papier, m’n ordners met stickers, pizzadozen met onderhanden werk, sorteerdozen met lint en embellishments en blikken met foto’s.

Wordt vervolgd!

3 thoughts on “Bijna klaar

  1. That looks like a great room to scrap and great that your hubs is painting your room. Love the letters that you made. Hope to see you around. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

  2. Dat ziet er uit als een heerlijk plekje om te scrappen enzo!!

  3. Joehoe!!! Nou, van harte hoor! Wat heerlijk, een échte eigen kamer!
    En ik telde zowaar twéé stoelen, dus ik ben extra blij…

Comments are closed.