Simpel scrappen

Na de vakantie mag ik weer wat workshops geven op school. Niet zoveel als vorig jaar (mijn gewone werk mag niet blijven liggen), maar ik ben blij dat het nog wel mag… Omdat ik nu beter weet wat ik kan verwachten, probeer ik nog een paar goede voorbeelden te maken. Goed in de zin van: laten zien wat scrappen is, laten zien wat er kan met de materialen die op school aanwezig zijn en wat de creatieve mogelijkheden zijn van low budget materiaal en/of zaken waar leerlingen gemakkelijk aan kunnen komen.

Voor deze lay-out heb ik er één van C.D. Muckosky gelift. Materialen: gekleurd karton (A4), schilderstape, foamtape, aquarelpapier, waterverf, acrylverf, knopen, borduurgaren, vilt, watervaste zwarte fineliners, witte marker, notitieblaadje, een transparant, stempel + inkt.

One thought on “Simpel scrappen

Comments are closed.