Dus…

Het is druk… Ik heb het druk… Maar als je me nu vraagt wat ik dan allemaal doe… Ik kan het geloof ik niet eens echt navertellen. Ik weet dat een groot deel van mijn tijd de afgelopen weken is gaan zitten in het ontdekken van Adobe Illustrator en de wereld van het aanleveren van drukwerk. Mijn zaterdagen heb ik in elk geval boetserend doorgebracht:

2009-091

Dit was een studie van een leeggelopen ballon. Ik probeerde de structuren na te maken. De zaterdag daarop is het alsnog goed gekomen… Als het resultaat gebakken is, zal ik er iets meer van laten zien.

En afgelopen zondag was ik ineens hier:

Donja01

Samen met Regina en Donja (die ook de foto heeft gemaakt) heb ik een viltworkshop gevolgd bij De Witte Engel. Maar daarover later meer!

One thought on “Dus…

  1. Pingback: Voorbij « Marsha.

Comments are closed.