Dus…

Het is druk… Ik heb het druk… Maar als je me nu vraagt wat ik dan allemaal doe… Ik kan het geloof ik niet eens echt navertellen. Ik weet dat een groot deel van mijn tijd de afgelopen weken is gaan zitten in het ontdekken van Adobe Illustrator en de wereld van het aanleveren van drukwerk. Mijn zaterdagen heb ik in elk geval boetserend doorgebracht:

2009-091

Dit was een studie van een leeggelopen ballon. Ik probeerde de structuren na te maken. De zaterdag daarop is het alsnog goed gekomen… Als het resultaat gebakken is, zal ik er iets meer van laten zien.

En afgelopen zondag was ik ineens hier:

Donja01

Samen met Regina en Donja (die ook de foto heeft gemaakt) heb ik een viltworkshop gevolgd bij De Witte Engel. Maar daarover later meer!

One thought on “Dus…

  1. Pingback: Voorbij « Marsha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.