Craft Stamper

Toen was het toch ineens september… Ik ben de afgelopen tijd zo druk geweest dat het bloggen er duidelijk bij in is geschoten. En ik heb in augustus nog wel zoveel leuke dingen gezien en gedaan! Om nog maar niet spreken van de vakantiefoto’s uit juli die ik nog van plan was te delen… Laat ik dan maar gewoon ‘ergens’ beginnen: in juni om precies te zijn.

Destijds werd mij namelijk per e-mail verzocht om een van mijn gestempelde kaarten naar Engeland te sturen. En zie hier het resultaat!!!

Het is een beetje een sneak, want het geheel beslaat de hele pagina (!!!), maar ik heb natuurlijk het liefst dat jullie allemaal naar de stempelwinkel of international bookstore rennen om het oktobernummer van Craft Stamper te kopen.

Ik beloof plechtig dat ik ‘m in z’n geheel zal laten zien als het volgende nummer uitkomt!

5 thoughts on “Craft Stamper

  1. Zoooooo wat leuk !! Alsnog van harte gefeliciteerd, altijd leuk om je werk zo terug te zien..
    Ik ben wel benieuwd naar het geheel hoor, je maakt ons erg nieuwsgierig !

  2. Oh, laat ik het geheel nu hier voor me hebben liggen (LOL). Het was wel een verrassing toen ik het blad door zat te bladeren en ineens jouw naam tegen kwam. Super en alsnog gefeliciteerd!

    Groetjes Brigitte

Comments are closed.